Libnet.ro
UNICEF

14:15

Rares Bogdan, dupa derapajul lui Nicolae Bacalbasa: `Mizerabilii trebuie scosi de la putere cat mai repede, cu suturi in fund`

B1 B1,
Rares Bogdan, dupa derapajul lui Nicolae Bacalbasa: `Mizerabilii trebuie scosi de la putere cat mai repede, cu suturi in fund`

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, l-a criticat in termeni duri pe Nicolae Bacalbasa, dupa ce deputatul PSD i s-a adresat colegului sau de la USR, Stelian Ion, cu un termen nazist. Nu se poate. continuă pe B1

Rares Bogdan, dupa discursul lui Iohannis: Sa dam jos Guvernul cat mai repede posibil

Rares Bogdan a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a sustinut ca guvernul PSD ar trebui sa demisoneze. Prim-vicepresedintele PNL sustine ca Guvernul trebuie dat jos cat mai repede. Va spun.

Ce inseamna untermensch, termenul folosit de Nicolae Bacalbasa la adresa unui coleg din Parlament

Un nou scandal a izbucnit in Parlament, dupa ce deputatul PSD Nicolae Bacalbasa i s-a adresat unui coleg cu termenul untermensch, folosit de nazisti pentru a descrie oameni inferiori non-arieni. Ovidiu Gantz, deputat din partea grupului Minoritatilor, l-a acuzat pe Bacalbasa ca incearca sa discrediteze etnia germana si pe presedintele Klaus Iohannis. Termenul untermensch era .

Scandal cu Nicolae Bacalbasa in Parlament, dupa ce a facut o asociere intre o expresie nazista si Klaus Iohannis: Sunteti o rusine pentru Romania!

Deputatul minoritatii germane Ovidiu Gant a criticat, miercuri, afirmatiile din plen ale deputatului PSD Nicolae Bacalbasa, spunandu-i acestuia ca nu are ce cauta in Parlament pentru ca a folosit terminologia.

Rares Bogdan: Cand se schimba configuratia politica a Guvernului, premierul trebuie sa vina in Parlament, altfel presedintele nu are de ce sa ia act

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, miercuri, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis, ca legea fundamentala spune ca in momentul cand se schimba configuratia politica a Guvernului premierul trebuie sa-si treaca noii ministri prin Parlament, pentru ca altfel presedintele nu are de ce sa ia act, nu are ce semna.

Prim-vicepresedintele PNL respinge categoric o alianta cu ALDE sau Pro Romania. Rares Bogdan: Daca Tariceanu nu voteaza motiunea, va dovedi ca este un ipocrit, las si mincinos (VIDEO)

Rares Bogdan a respins categoric, in direct pe B1TV, posibilitatea ca PNL sa se alieze cu ALDE si Pro Romania pentru formarea unui nou Guvern, dar a explicat de ce aceste formatiuni sunt obligate moral sa semneze.

Rares Bogdan: Stafiile trecutului se intorc sa conduca Romania

Stafiile trecutului se intorc sa conduca Romania, spune liderul liberal Rares Bogdan. El a dat exemplul fostului senator Florea Voinea, despre care spune ca era prieten cu Nicu Ceausescu si despre care presa a scris recent ca ar fi un apropiat al premierului Viorica Dancila.

Rares Bogdan, despre demersurile liberalilor in vederea motiunii de cenzura: Trebuie sa folosim responsabil acest glont si il vom folosi

Rares Bogdan a vorbit despre demersurile liberalilor in vederea depunerii unei motiuni de cenzura. El a precizat ca desi este un demers pe care si-l doreste realizat, opozitia trebuie sa fie atenta.

Rares Bogdan ii cere Vioricai Dancila sa faca alte propuneri

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan i-a cerut, luni, prim-ministrului Viorica Dancila sa faca alt.

Rares Bogdan: Dan Nica si Rovana Plumb, nicio sansa sa devina comisari europeni. Romania este singura tara care a facut propuneri inacceptabile (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, luni, cele doua propuneri ale Vioricai Dancila pentru pozitia de comisar european, resprectiv Dan Nica si Rovana Plumb, nu au nicio sansa la.

EXCLUSIV ONLINE CNCD reactioneaza dupa ce deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a folosit un termen nazist in Parlament: Astept o plangere si analizam daca ne putem autosesiza. Istoricul DERAPAJELOR PSD

EXCLUSIV ONLINE Derapajul deputatului PSD Nicolae Bacalbasa, din plenul Parlamentul, cand a folosit un termen nazist cu referinta la Stelian Ion,ar putea ramane nepedepsit daca nici unul din cei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )